Holy Greens lanserar kallpressade smoothies på nytt

Salladskedjan Holy Greens utökar sitt fasta dryckessortiment med kallpressade smoothies som tar plats i kylen på företagets restauranger. Vid lanseringen finns två stycken smoothies på plats – Gralen och Hjälten.

— Det är jätteroligt att återigen kunna erbjuda kallpressade smoothies till våra gäster, det passar väl in i vårt koncept. Våra nya smoothies, och även våra nya juicer och shots, är kallpressade med en teknik som kallas för HPP (High Pressure Processing). Det innebär att vi bevarar så mycket näring som möjligt i juicerna, samtidigt som vi optimerar hållbarheten och därmed minskar svinn. Det är helt rätt väg för oss att gå, säger Jonas Wimmerström – Kommunikatör på Holy Greens.

Gralen innehåller avokado, rödbeta, lime, basilika och äpple. Hjälten innehåller avokado, mango, citron, grönkål, spenat, gurka, ingefära, persilja och äpple.

— Vi har lagt mycket tid på att ta fram smakerna och tycker att vi har hittat riktigt fina kombinationer, som vi är övertygade om att våra gäster kommer att uppskatta, säger Jonas.

Holy Greens är en restaurangkedja som säljer sallader, juicer, och hälsoshots med kvalitativa råvaror utan onödiga tillsatser. Affärsidén går ut på att erbjuda snabb mat med kreativa smaker, som är både hälsosam och mättande. Holy Greens jobbar med noggrant utvalda leverantörer och fokuserar på ekologiska och närproducerade råvaror. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö, grundades 2013 och finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg, och sysselsätter fler än 150 medarbetare.

Läs mer på:
holygreens.se