​Pressmeddelande från Skånemejerier

Bravo Smoothie-succén lyfter till supernivå

Bravo lanserar en SuperSmoothie i två varianter, Vitamin Kick och Antioxidant. Ute efter antioxidanter såsom C och E-vitaminer eller en vitaminkick från vitamin B, C och D? ​Då är Bravo SuperSmoothie rätt dryck för dig.

För tre år sedan lanserades Bravo Smoothie, som snabbt blev Sveriges överlägset mest älskade och sålda smoothie. Nu tar Bravo nästa steg och lanserar en SuperSmoothie i två varianter; ANTIOXIDANT och VITAMIN KICK. Precis som traditionella smoothies består de av välmixade frukter och bär, men dessa är dessutom berikade med vitaminer med olika hälsofördelar.

– Bravo är ett älskat varumärke som gör juice och smoothies tillgängliga för alla. Som vanligt innehåller våra produkter 100 procent frukt och bär, men i vår SuperSmoothie tillsätter vi också ett flertal vitaminer som stärker kroppen, säger marknadschef Martina Pettersson.

Bravo SuperSmoothie ANTIOXIDANT kommer i smaken granatäpple och svarta vinbär. Den är rik på vitaminerna C och E, som bland annat bidrar till att hjälpa ämnesomsättningen att frigöra energi, ökar kroppens järnupptag och minskar trötthet.

Dess kompanjon Bravo SuperSmoothie VITAMIN KICK har smaken av kiwi, matcha och lime. Den innehåller både vitamin D, som är viktigt för immunsystemets funktion, och en mängd B-vitaminer, som bland annat bidrar till en normal energiomsättning och bildning av röda blodkroppar.

Båda kommer i en familjeförpackning (750ml) i kartong.

– Detta är naturliga, hälsosamma och goda drycker i lite större förpackningar till ett bra pris. En riktig superdryck tillgänglig för hela familjen, säger Martina Pettersson.

Rekommenderat pris i butik är 25 kronor per förpackning.