Vad blir en kombination av svensk havre, levande bakteriekultur och massa goda bär? ProVivas nya Smoothie som finns i två smaker, Mango/Passion och Hallon/Jordgubb/Blåbär, två riktigt klassiska smakblandningar.

ProViva SmOATie är full av naturens goda. För sötma och smak har de blandat de mest smakrika bären med havre, så att deras smoothie blir en naturlig källa till fiber. Som alla deras produkter är ProViva SmOATie tillverkad på Österlen i Skåne och innehåller den levande bakteriekulturen Lactobacillus plantarum 299v.

SmOATien är fullproppad med mättande, fiberrikt havre och massor av frukt & bär. Dessutom innehåller den varken tillsatt socker eller sötningsmedel.

Smoatie Mango/Passion
Ingredienser: Vatten, puré (mango 21%, banan), juice från koncentrat (druva, acerola), passionsfruktjuice 3%, havremjöl 3,4%, syra (mjölksyra), havrefiber. Kultur: Lactobacillus plantarum 299v. Totalt fruktinnehåll 60%.

Smoatie Hallon/Jordgubb/Blåbär
Vatten, puré (banan, hallon 11,5%), juice från koncentrat (druva, acerola), jordgubbar 5%, blåbär 3%, havremjöl 3,5%, syra (mjölksyra), havrefiber. Kultur: Lactobacillus plantarum 299v. Totalt fruktinnehåll 60%.