Brämhults smoothie Energi i storpack för hela familjen

Brämhults smoothie Energi i storpack för hela familjen

Svensken älskar smoothies. Under 2018 har smoothies ökat med hela 66% i volym. Nu fortsätter Brämhults sin satsning på smoothiekategorin och lanserar Energi i storpack. Brämhults Energi är en ananas-, passionsfrukts- och jordgubbsmakande smoothie som innehåller extra C-vitamin från acerola och koffein från gröna kaffebönor. En röd smoothie som piggar upp som samtidigt är en riktig smakfavorit bland konsumenterna.*

Den större flaskan på 850 ml passar perfekt på frukostbordet och när tiden inte räcker till för att duka upp en full frukost. Då kan ett glas smoothie vid köksbänken ge den näring och energi som behövs för en bra start på dagen.

– Äntligen kan vi presentera vår röda smoothie-favorit Energi i storpack. Med en stor flaska Brämhults smoothie i kylen spar man tid och säkerställer att hela familjen får i sig frukt och grönt varje dag, säger Ulrika Lång Gerdén, produktutvecklare och Senior Brand Manager på Brämhults.

Brämhults smoothies har fått namn som ska hjälpa konsumenten att göra sitt val i smoothiehyllan och består totalt av fem smaker: Vitamin, Energi, Kraft, Fokus och Balans. Vitamin och Kraft finns sedan tidigare som storpack. Alla innehåller härliga kombinationer av bär, grönsaker och frukter som gör gott för kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *