Om SAJTEN

Smoothties är nog bland det enklaste, nyttigaste och godaste man kan få i sig. Det är så enkelt att tillaga och man kan ta med sig den vart man än går. Efter att under flera funderat på en sajt som behövs så kom vi fram till denna. Vi är två vänner som känt varandra längre än en evighet och som delar passionen för smoothies och webbsajter. Därför skapade vi tillsammans smoothie.se för att hjälpa andra att kunna utforska smoothievärlden.

Vårt mål med webbplatsen

Vårt mål med smoothies.se är att med tiden göra den till en heltäckande sajt kring allt som rör smoothies. Vi vill att det ska vara en guldgruva där du som smoothieälskare kan gräva fram tips, recept och annat som rör området.

Det ska inte spela någon roll om du är nybörjare och aldrig tidigare har gjort dig en smoothie eller om du är proffs. Vi vill glädja alla med information om smoothies. 

Tipsa oss gärna om du saknar någon information här på sajten.   

 

Vilka är vi?

Vi är två vänner som har en lång historia tillsammans och som delar intresset för smoothies, hälsosamma drycker och webbsajter. Varför då inte kombinera dessa två och dela med oss av våra kunskaper. 

Jimmy Bergwall

Jimmy Bergwall

Skribent / grundare

Egen företagare inom kultur och driver ekobutik samt café på sommaren. 

Stefan lindgren

Stefan lindgren

Skribent / grundare

Egen företagare inom foto och webb. Vegan sen flera år tillbaka.